Kolo ja kämpät

Kolo

Kolomme sijaitsee nykyään Myllykosken entisen pääkadun varrella, lähellä kirkkoa ja aivan entisen kolomme vieressä. Kolomme tiloihin kuuluu kolme huonetta toiminnalle, keittiö ja hyvät varastotilat kellarissa. Kololta on lyhyt matka Myllykosken rautatieseisakille (Kouvola-Kotka -rata) ja bussiyhteys Kouvolaan kulkee aivan vierestä.

Kolon osoite on Myllykoskentie 20, 46800 Myllykoski. Kolo sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa eli tilaan kulku ei ole esteetön.

Aiemmin kokoonnuimme Myllykosken entisen nuokkarin alakerrassa.

Impivaara

Impivaara sijaitsee Hangassuon laidalla, noin 5 kilometriä runkotieltä.

Kämppä on rakennettu 1980 ja pääasiassa sitä käyttävät partiolaiset ja metsästäjät. Kämppä toimii autiotupa-periaatteella eli sitä ei tarvitse erikseen varailla.

Mökin parvelle mahtuu ainakin 10 henkeä ja lattialle mahtuu reippaasti toinen mokoma. Pihalla on paljon telttatilaa. Sisällä mökissä on takka sekä kamiina, jonka levy soveltuu ruoanvalmistukseen. Mökissä on myös pöytä ja paljon istumapaikkoja. Pihalle on rakenettu myös keittokatos, jossa on pöytätasot ja pata veden lämmitystä varten. Ulkona on myös nuotiopaikka ja huussi.

Kysyttävää Impivaarasta? Ota yhteyttä kämppäisäntä Elliin (elli.elomaa(at)partio.fi)!

Summis

Summis sijaitsee Summajoen rannalla. Se on aiempina vuosina ollut pääasiassa Koskipoikien käytössä, mutta myös Koskikarat käyttävät sitä välillä. Tontilla on mökki, laavu, nuotiopaikka ja ulkosauna.